8.
OKT

ZAPOSLIMO

GRADBENI INŽENIR – KOMUNALNA SMER

Delovno mesto:

GRADBENI INŽENIR – KOMUNALNA SMER

 

Opis predvidenih del in nalog:

Izbran kandidat bo zadolžen za samostojno vodenje in izvajanje projektov na področju gradbenega projektiranja komunalne infrastrukture in zunanjih ureditev in za sodelovanje na projektih z drugih področij.

 

Ponujamo:

Delo v podjetju z interdisciplinarnim timom. Razgibano delo z možnostjo pridobivanja novih znanj in izkušenj. Možnost uresničevanja lastnih kreativnih idej.

Ponujamo zaposlitev za polni delovni čas s 6 mesečno poskusno dobo z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Nastop dela predvidoma s 01.12.2020 oz. po dogovoru.

 

Pogoji:

Kandidati morajo izpolnjevati naslednje pogoje:

          Ustrezna izobrazba (univ. dipl. inž. grad. (7), dipl. inž. grad. (6/2), univ. dipl. inž. vod.  in kom. inž., mag. inž. gradb, mag. inž. okolj. gradb.)

          najmanj tri leta delovnih izkušenj na področju projektiranja komunalne infrastrukture,

          pridobljena licenca G za odgovorno projektiranje gradbenih načrtov (zaželeno ni pa nujno),

          dobra usposobljenost za delo z računalnikom in uporabo ustreznega računalniškega programa za projektiranje infrastrukture,

          aktivno znanje slovenskega in angleškega jezika,

          vozniški izpit B kategorije,

          sposobnost dobrega sodelovanja z naročniki in ostalimi strokovnimi sodelavci,

          samostojnost, prilagodljivost, samoiniciativnost, natančnost in zanesljivost.

 

Prednost bodo imeli kandidati, ki imajo izkušnje s projektiranjem komunalne infrastrukture in zunanjih ureditev. Ostala znanja s področja gradbenega projektiranja so zaželena. Zainteresirani kandidati morajo posredovati prijavo z opisom izpolnjevanja pogojev in življenjepis (CV).

 

Rok za prijavo:

8.11.2020

 

Ostalo:

Prijavo z življenjepisom (CV) naj kandidati pošljejo na spletni naslov zaposlitev@boson.si. Ustrezni kandidati bodo povabljeni na osebni razgovor.